Nijssen Gebroeders: sterk in grondverzet en afbraakwerk

Bergen verzetten

Ziet u een graafmachine in de buurt van Riemst? Dan zijn de mannen van Nijssen Gebroeders nooit ver weg. Want zij zijn uw helden in grondverzet. Ze plaatsten uw waterput, septische put en riolering. Ze ruimen uw bouwgrond op. Ze leggen uw terrein waterpas. En ze graven uw fundering. Hun machines zijn gps-gestuurd en dus heel precies. Moeten er zand, grind of kiezelstenen zijn? Uw grondwerkers zijn al onderweg.

 

Slopen en strippen

Naast graven behoort ook afbreken tot hun specialiteit. Moet een garage of gebouw wijken voor een nieuwe constructie? Dan maakt Nijssen Gebroeders alles met de grond gelijk. Ze sorteren, vervoeren en recycleren uw materialen. Renoveert u? Dan wordt uw woning voorzichtig gestript. Alle muurtegels, vloeren en plafonds gaan eruit. Zo start u met een schone lei. Moeilijk bereikbare plaatsen? Geen probleem!

 

Eigen materiaal

Het juiste gereedschap is het halve werk. Dus heeft Nijssen Gebroeders een machinepark in eigen beheer. Met gravers, containers en vrachtwagens. En walsen, bulldozers en kranen. U hoeft dus niets te huren. De krachtpatsers van Nijssen Gebroeders zijn voor u aan het werk van maandag tot en met zaterdag. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hen terecht.

 

Grondverzet of afbraakwerk? Bel naar Nijssen Gebroeders in Riemst.